Simona l-a făcut mândru pe tatăl ei: Discurs emoţionant al lui Stere Halep după finala de la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stere Halep a fost convins tot timpul că fiica ei va câştiga finala de la Dubai
Stere Halep a fost convins tot timpul că fiica ei va câştiga finala de la Dubai

Simona Halep le-a oferit românilor o seară frumoasă prin victoria obţinută în Emirate şi, fireşte, cei care au savurat cel mai mult triumful au fost părinţii ei.

Simona Halep a avut o serie de rezultate sub aşteptări pe finalul anului trecut, după triumful din iulie 2019, la Wimbledon, şi unii specialişti s-au întrebat dacă ea mai are motivaţia necesară pentru a străluci la nivel înalt.

Startul acestui an dovedeşte însă că „Simo“ are încă „foamea“ de victorie, ceea ce reiese şi din bilanţul ei excelent: 10 victorii în 12 partide şi un titlu cucerit la Dubai. Victoria de sâmbătă seară, după finala cu Rybakina (19 WTA), l-a încântat pe Stere Halep, care, într-o intervenţie la Digi 24, a vorbit despre fiica lui.

Ce a spus Stere Halep?

*Nicio clipă n-am crezut că nu va câştiga Simona. Poate sunt şi subiectiv, dar eu simt jocul, simt atitudinea şi puterea ei când e pe val. E ca o stâncă. A dovedit-o şi astăzi. N-a cedat o clipă, cu toate că suferă de o mică accidentare, o gâlmă în talpă. E foarte greu la serviciu şi când se deplasează, o incomodează.

*Nu s-a lăsat până la ultima picătură de sânge. O să mă audă şi ea acum, dar trebuie să spun că e un copil minunat, un cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite