Sinceritatea se plăteşte scump: Federaţia Română de Fotbal, suspendare drastică pentru jucătorul care a admis că pariază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca o ironie a sorţii, competiţia în care evoluează fotbalistul pedepsit se numeşte „Liga 2 Casa Pariurilor“, denumire care apare şi pe site-ul oficial al federaţiei.

După Marius Şumudică, suspendat acum doi ani pentru pariuri, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a mai dictat o pedeapsă drastică, de această dată pentru un jucător de liga a doua.

Vorbim despre Valentin Bărbulescu (33 de ani), căpitanul celor de la Sportul Snagov, lider în eşalonul secund. Potrivit Digi Sport, în luna decembrie, Bărbulescu a recunoscut într-un interviu acordat „Gazetei Sporturilor“ că joacă la pariuri. 

„Da, pariez! Mi se pare un pic deplasată treaba asta cu interzisul pariurilor. Dacă eu pariez pe Germania, Anglia, Franţa, ce treabă are? E caz penal să pariezi pe propria echipă, da, dar dacă pariez meciuri din străinătate? Îmi fac bilet de acasă, dar nu intru în case, i-l dau unui prieten să bage. Niciodată n-am câştigat la pariuri, poate o singură dată 100 sau 200 de lei“, a povestit mijlocaşul.

FRF s-a autosesizat după această declaraţie şi acum l-a suspendat 4 luni pe Bărbulescu, dându-I şi o amendă de 15.000 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite