Situaţie nemaiîntâlnită: Papp, eliminat pe tunelul de la vestiare în pauza meciului Craiovei cu Beer Sheva, 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Papp a comis-o. FOTO Sportpictures.eu
Papp a comis-o. FOTO Sportpictures.eu

CS Universitatea Craiova a remizat 1-1 cu echipa israeliană Beer Sheva în play-off-ul Conference League. Drumul spre grupe este greu, mai ales că românii au rămas în 10 oameni... pe tunelul de la vestiare.

Craiovenii au început tare partida, au presat constant, iar oaspeţii nu au trecut centrul terenului în primele 25 de minute. Ivan a lovit bara cu un şut din unghi, Bairam a făcut o demonstraţie de virtuozitate, însă tabela nu s-a modificat. Israelienii au mai echilibrat apoi meciul, însă nu s-au apropiat de poarta lui Lazar. S-a intrat la vestiare cu 0-0, însă juveţii au apărut după pauză mai puţini cu unul pe teren. De ce? Experimentatul Paul Papp a fost eliminat pe tunelul de la vestiare, după un conflict cu un fotbalist advers.

Antrenorul Mirel Rădoi a fost nevoit să schimbe tot sistemul de joc după eliminarea fundaşului, în timp ce, de nervi, preşedintele Sorin Cârţu a plecat de pe arena din Turnu Severin.

Cartonaş roşu şi pentru oaspeţi 

Iar dintr-o echipă care nu a mişcat în primul mitan, Beer Sheva s-a transformat după pauză. Israelienii au reuşit chiar să marcheze, în minutul 70, când Lazar a scos extraordinar şutul lui Hemed, dar balonul a ajuns pe capul lui Hatuel, care l-a împins în plasă. 

Oltenii au replicat imediat: Ivan a pasat în adâncime pentru Creţu, iar acesta a fost secerat din spate de Elhamed. Penalty şi eliminare! Andrei Ivan a transformat sigur: 1-1. Chiar dacă până la final s-a jucat 10 la 10, craiovenii nu şi-au mai revenit. Oaspeţii au fost mai periculoşi, gazdele nu s-au mai apropiat de poarta adversă, partida s-a încheiat 1-1 şi Univeritatea merge cu şanse reale în Israel, pentru manşa retur. Calificarea în grupe rămâne un obiectiv la îndemână.

Returul va avea loc peste o săptămână, pe 25 august. Echipa care câştigă dubla merge în grupele Conference League şi va fi recompensată cu 2,94 milioane de euro de UEFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite