Sky Sports aruncă „bomba“: Dan Petrescu e pe lista unui club din Anglia după ce a eliminat Celtic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a părăsit CFR Cluj, în vara anului trecut, după ce a luat titlul, fiind atras de mirajul banilor în China. Acum, el are şansa unui salt calitativ în cariera sa de antrenor.

Dan Petrescu a spus, în mod repetat, că visul său e să antreneze Chelsea Londra, formaţie la care a strălucit ca jucător, şi că, dacă va primi o ofertă, va merge pe jos până în capitala Angliei.

Acum, tehnicianul de 51 de ani a ajuns pe lista unei formaţii britanice, ce-i drept nu de nivelul lui Chelsea, însă această oportunitate, dacă va fi valorificată, poate fi o rampă de lansare pentru Dan Petrescu spre Premier League.

Potrivit Sky Sports, fostul internaţional român e dorit de Huddersfield, locul 22 din 24 în Championship, care înseamnă liga a doua din Anglia, după Premier League. Cu un egal şi două înfrângeri în primele trei etape, Huddersfield e în căutarea unui alt tehnician, iar Dan Petrescu a intrat în atenţia clubului, după performanţa de a elimina Celtic cu CFR Cluj.

Sursa citată scrie că numirea antrenorului la Huddersfield se va întâmpla atunci când partidele din campionat vor intra într-o scurtă pauză pentru meciurile internaţionale din luna septembrie. Până atunci, Dan Petrescu va afla dacă va trece de Slavia Praga şi va intra în grupele Ligii Campionilor sau dacă va fi învinsă de campioana Cehiei, urmând astfel să joace în grupele Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite