Sneijder, aşteptat cu braţele deschis la Istanbul. Chelsea a pus ochii pe un jucător de la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olandezul Sneijder va ajunge la Galatasaray în această iarnă
Olandezul Sneijder va ajunge la Galatasaray în această iarnă

Mijlocaşul lui Inter Milano, Wesley Sneijder, a primit o ofertă concretă de transfer de la Galatasaray Istanbul şi este cu un picior în curtea grupării turce. În căutare de transferuri este şi Chelsea, care îşi doreşte un jucător „galactic” de la Real Madrid.

Discuţiile dintre Galatasaray şi Inter Milano au intrat pe ultima sută de metri în privinţa transferului olandezului Wesley Sneijder (de ani) la Istanbul. Presa din Turcia dă ca sigură mutarea, iar oficialii echipei de pe malul Bosforului îl aşteaptă cu sufletul la gură pe mijlocaş.

„Sneijder este un mare mare, care poate da mult pentru echipa noastră. Sper că totul se va rezolva cât mai repede, avem nevoie de acest jucător important. Sneijder este un fotbalist plin de calităţi”, a spus antrenorul cu portarii al lui Galatasaray, Claudio Taffarel.

Chelsea aleargă după semnătura cu Luka Modrici

Ajuns în vara trecută la Real Madrid, croatul Luka Modrici nu a confirmat pe Santiago Bernabeu. Chelsea vrea să speculeze acest lucru şi a făcut o ofertă concretă pentru mijlocaşul care a marcat doar un gol pentru madrileni de când a ajuns la „galactici”.

În acest context, Chelsea a oferit 25 de milioane de euro pentru Modrici, cu cinci mai puţin decât a plătit Real în vară lui Tottenham pentru croat. Dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord, Modrici va ajunge la Londra în vară, scrie presa din Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite