Soarta Pandurilor în Liga I depinde în acest moment de o singură hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ropotan (centru), mijlocaş Pandurii Tg. Jiu
Adrian Ropotan (centru), mijlocaş Pandurii Tg. Jiu

Adunarea Generală a Acţionarilor clubului Pandurii s-a întrunit săptămâna trecută, dar fără să ia vreo decizie în ceea ce priveşte bugetul clubului gorjean pe anul 2016.

Preşedintele Narcis Răducan nu a părut deloc încântat ieri de „deciziile” luate la ultima şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, motiv pentru care doreşte să convoace săptămâna viitoare o nouă astfel de şedinţă. Asta în speranţa că, până atunci, Complexul Energetic Oltenia îşi va clarifica poziţia şi va lămuri lucrurile în ceea ce priveşte finanţarea sau nefinanţarea echipei de acum încolo. În mod normal, la început de an asociaţii de la Pandurii îşi stabilesc fiecare contribuţiile financiare în funcţie de deciziile Complexului, dar, acum, Complexul Energetic nu dă nici un semn de viaţă sau de interes pe această temă.

Clubul a primit săptămâna trecută 700.000 de euro din drepturile de televizare a meciurilor sale şi, după cum afirmă Narcis Răducan, echipa ar putea juca liniştită o bună perioadă de timp de acum încolo. „În ciuda anumitor zvonuri legate de datorii alarmante despre club, am văzut în presă undeva la 2 milioane de euro, ieri am plătit integral tot ceea ce ţine de caietul de licenţiere şi clubul nu are nicio datorie până la 31 decembrie. Sunt datorii către anumiţi furnizori care sunt eşalonate şi ne ţinem foarte bine de ele. Mai e o datorie de 500.000 de euro pe care am preluat-o când am venit, la ANAF, şi care e eşalonată şi o plătim la timp. Am plătit şi băieţilor o parte din datorii şi cred că atmosfera e mai bună acum. Am oprit bani şi pentru organizarea jocurilor, deci nu avem nevoie de ajutoare umanitare. Nu sunăm la 112, sunăm doar la membrii asociaţi care şi-au luat o responsabilitate în vară, şi chiar acum o lună, că vor susţine această echipă în visul de a câştiga titlul”, spune preşedintele de la Pandurii, citat de ziarul local Pandurul. „Aşteptăm cu ardoare o poziţie din partea CEO pentru că în 3 săptămâni trebuie să prezentăm actele în vederea licenţierii şi fără acordul de finanţare echipa nu participă în cupele europene şi în prima ligă. Dacă cineva doreşte acest lucru, e cea mai bună şansă. Eu sunt convins că nu se va întâmpla acest lucru. Ştiu că domnul director e microbist, l-am invitat la meciurile noastre, dar din păcate nu a apucat să cunoască jucătorii. Am auzit că se mândresc cu performanţele noastre, asta înseamnă că modul cum purtăm numele companiei în ţară şi în curând în Europa le face cinste şi dânşilor. Aşteptăm o poziţie oficială. Săptămâna viitoare, ca preşedinte, vreau să convoc o şedinţă AGAş pentru că dacă în câteva zile nu reuşim să punem la punct acest lucru, cu toată bunăvoinţa, nu vom putea lua licenţierea şi tot efortul băieţilor este în zadar sau rămâne undeva în statistică”, a mai spus Narcis Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite