Sport

articolul anterior articolul urmator

Solistul trupei Maroon 5, dezamăgit de prestaţia din pat a Mariei Şarapova. „Parcă era o broască moartă!“

48
5 Jun 2016 07:41:44
Autor: Iulian Anghel
Adam Levine şi Maria Şarapova
Adam Levine şi Maria Şarapova

Adam Levine, liderul formaţiei Maroon 5, care a cântat duminică la Bucureşti, a avut o relaţie cu rusoaica Maria Şarapova, de care s-a declarat extrem de dezamăgit. Mai ales în privinţa prestaţiei ei din pat.

Adam Levine şi Maria Şarapova s-au iubit acum mai bine de zece ani. Americanul, declarat la vremea respectivă cel mai sexy bărbat din lume, a rupt însă rapid relaţia, după numai câteva luni, din cauza prestaţiilor  pe care Maria Şarapova le avea în pat.

„Maria este un adevărat dezastru. Ca mulţi alţi bărbaţi, visam să am o relaţie cu ea, dar am fost extrem de dezamăgit. Parcă era o broască moartă în pat. Nu scotea niciun zgomot. Ba, mai mult, când am început să gem mi-a spus să tac pentru că nu se poate concentra. Am fost  la fel de dezamăgit ca un copil care află că nu există iepuraşul de Paşte“, a spus Levine, într-un moment de sinceritate totală.

Asupra sa a venit un val intens de critici, drept pentru care Levine a dat înapoi, cerându-şi scuze pentru vorbele sale, dar a fost prea târziu pentru a mai repara imaginea Şarapovei.

FOTO Maria Şarapova mai dulce ca niciodată. Rusoaica i-a dat gata pe americani cu ultima ei afacere

Te-ar putea interesa:

Cum poţi să-ţi rupi penisul, incidentul care scurtează organul genital cu doi centimetri. Urolog: „Un pacient avea erecţie, a căzut pe gheaţă şi l-a rupt“

Teoriile scandaloase ale lui Sigmund Freud: credea că poate vindeca lesbianismul şi că femeile se nasc imorale şi trebuie îndrumate de bărbat

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

48 Comentarii

Ionel Marcu
5.06.2016, 08:25:39

Nici un zgomot în pat?! Meldoniul nu ajută și în acest domeniu? Ciudat, pe terenul de tenis se screme oribil la fiecare lovitură!

-2 (16 voturi)
Constantin Pavelescu
5.06.2016, 08:45:46

Doar un individ total needucat şi total lipsit de bun-simţ poate să dezvăluie în public asemenea amănunte. Aşa ceva nu se face, nu există nici o scuză şi nici o justificare. Iar dacă a făcut-o, nici un bărbat demn de acest nume nu are nici o scuză şi nici o justificare ca aflîndu-se la un metru de el, să nu-i tragă ghiorţanului un scuipat în obraz pentru o asemenea grosolănie, indiferent dacă este sau nu fan de-al Şarapovei. Pentru că aici nu este vorba despre femeia Şarapova, ci despre un principiu pe care nici un bărbat nu are voie să-l încalce fără să-şi piardă faţa pentru totdeauna În orice caz, asta arată nivelul de mahala al educaţiei pe care o are individul. N-am nici un dubiu că scuzele şi le-a cerut nu pentru că şi-ar fi înţeles condiţia de cocălar, ci pentru a contracara o reacţia publică pe care oricum n-a înţeles-o. Nici n-ar avea cum să o înţeleagă, pentru că bunul-simţ şi cei şapte ani de-acasă dacă nu le ai, nici nu le vei mai avea vreodată. Cîndva, pe vremuri, în timpurile în care cavalerismul mai însemna ceva, individul ar fi trebuit să-şi facă rost de un registru în care să-şi poată trece provocările la duel.

+18 (26 voturi)
gyll
5.06.2016, 09:47:09

Nu individ needuca,un bou prostănac care mugește fără să știe micuțu-i creier ce face.

+13 (17 voturi)
Alis taravonland
5.06.2016, 10:26:12

Ce frustrat si ciudos este Adam😃! Si cred ca de declaratia stupida si mitocaneasca a astuia nu mai poate Sarapova!

+6 (10 voturi)
Utilizator Adevărul
5.06.2016, 11:28:21

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (48)

Modifică Setările