Soluţia lui „Dodel“: Cristi Tănase ştie ce ar trebui să facă Steaua pentru a trece peste eliminarea din cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase
Cristi Tănase

Chiar dacă a plecat în China, la Tianjin Teda, mijlocaşul de 28 de ani a urmărit parcursul roş-albaştrilor în preliminariile UEFA.

Cristi Tănase s-a întors în ţară, după ce a văzut că e inclus în lotul iniţial convocat de Anghel Iordănescu pentru „dubla“ cu Ungaria (4 septembrie, ora 21.45) şi Grecia (7 septembrie, ora 21.45).

Din păcate pentru fostul stelist, „Generalul“ a renunţat, ulterior, la „Dodel“, care a avut o reacţie de resemnare pe care „Adevărul“ a relatat-o aici.

După ce a trecut peste capitolul echipei naţionale, Tănase a vorbit pentru Dolce Sport despre situaţia dificilă prin care trece Steaua.

Ce a spus?

„Puţin noroc dacă aveau, eu cred că puteau să întoarcă rezultatul din tur cu Rosenborg. Nu cred că a fost nici Partizan, nici Rosenborg peste ei. Eu cred că Steaua a făcut un joc mai bun, doar că n-a reuşit să câştige. Chiar mă gândeam că o să se califice în grupele Ligii Campionilor, dar n-au putut să facă asta. Eu sper să ia campionatul, pentru că asta le-a mai rămas, să se concentreze pe campionat şi să câştige meciurile care au mai rămas ca să poată să joace iar în preliminariile Ligii Campionilor“, a spus Tănase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite