Sorana Cîrstea, prima „întâlnire“ cu COVID-19: A descris cum a fost afectată de boală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

În martie 2020, pandemia a debutat cu sloganul „Stăm acasă până trece“. Astăzi, la doi ani şi jumătate distanţă, nimeni nu mai stă acasă, aproape toată planeta a trecut prin boală şi doar am rămas cu „sechelele“ unei perioade în care s-au luat o mulţime de decizii aberante.

Cândva, cine avea COVID-19 era arestat şi dus cu forţă în spital. Astăzi, un om infectat cu SARS-CoV-2 face ce vrea. Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA), de pildă, a ales să se izoleze şi să facă postări pe Instagram, în aşteptarea momentului în care va fi, din nou, aptă din punct de vedere fizic.

Potrivit Eurosport, Cîrstea a ratat turneele de pregătire de pe continentul american, de dinainte de US Open (29 august – 11 septembrie), având nişte probleme medicale. Peste care acum a venit şi o infecţie cu SARS-CoV-2. Despre care „Sori“ a scris pe Instagram.

Ce a scris Sorana Cîrstea?

*Recent, am avut un test pozitiv pentru COVID-19 pentru prima dată. Ceea ce a avut un impact mare asupra stării mele de sănătate. Muncesc din greu pentru a reveni la cea mai bună formă. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla e atitudinea ta vizavi de ele. E un proces zilnic şi singurul lucru asupra căruia ne putem concentra e să fim mai buni, comparativ cu ziua precedentă.

26 iulie e data ultimului meci jucat de Sorana Cîrstea, pe zgură, la Praga: 5-7, 4-6 cu rusoaica Selekhmeteva (138 WTA).   19 victorii şi 17 înfrângeri a adunat Sorana Cîrstea în acest sezon.  
Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite