Sorana Cîrstea se joacă realmente cu focul: Australienii au scris ce riscă dacă va încălca izolarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea are un început de an de coşmar
Sorana Cîrstea are un început de an de coşmar

Românca de 30 de ani s-a dezlănţuit pe Twitter, începând de sâmbătă, atacând decizia plasării ei într-o carantină totală, spunând că ar părăsi imediat Melbourne, dacă ar putea să facă acest lucru.

Sorana Cîrstea a ratat turneul de la Abu Dhabi din cauza unor probleme medicale, iar acum, ajunsă la Melbourne pentru Australian Open 2021 (8-21 februarie), a fost plasată într-o cameră de hotel de unde nu va putea ieşi timp de 14 zile!

E o situaţie dezastruoasă pentru ocupanta locului 71 în clasamentul mondial, care a şi răbufnit pe Twitter, după cum „Adevărul“ a scris aici, semnalând că, după 14 zile de izolare totală, va avea nevoie de alte trei săptămâni pentru a-şi redobândi forma fizică! Ceea ce înseamnă, pe scurt, că Australian Open 2021 e un turneu deja compromis pentru „Sori“.

Chiar dacă Novak Djokovici (1 ATP), solidar cu cei 72 de sportivi aflaţi în carantină totală, a cerut un regim special pentru aceştia, australienii nici n-au vrut să audă de aşa ceva. „Nu va exista vreun tratatment special. Pentru că nici virusul nu-ţi va oferi un tratament preferenţial. Oamenii au dreptul de a face liste cu cererile lor. Răspunsul nostru e nu“, a spus premierul statului Victoria, Daniel Andrews. 

Iar presa din Australia a subliniat ce riscă jucătorii, în cazul în care vor încălca regulile carantinării totale: vor primi amenzi usturătoare şi vor fi mutaţi din camerele în care se află acum, urmând a fi duşi în altă parte şi păziţi cu poliţia la uşă!

Atacaţi şi de americanca Sachia Vickery

Cei nemulţumiţi de faptul că au fost închişi în camerele lor, deoarece au ajuns în Australia la bordul unor avioane în care au fost bolnavi de COVID-19, au fost criticaţi şi de americanca Sachia Vickery (25 de ani, 159 WTA). Aceasta a ratat prezenţa pe tabloul principal de la Australian Open 2021, după ce a pierdut în turul II al calificărilor.

„Cum se plâng aceste jucătoare de pe tabloul principal al AO de măsurile de carantină? Ai şansa să călătoreşti şi să concurezi după o pandemie. Oamenii se chinuie să supravieţuiască, în timp ce tu câştigi 100.000 de dolari doar pentru a sta într-o cameră timp de două săptămâni“, a scris Vickery pe Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite