Sorana, prestaţie groaznică la French Open: Cîrstea a fost spulberată în turul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roland Garros e Grand Slam-ul în care „Sori“ a înregistrat cel mai bun rezultat din cariera ei de până acum, atingerea sferturilor în 2009. Din păcate, astăzi, românca a făcut un meci de coşmar în turul I.

După patru victorii la rând, obţinute de Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (72 WTA), Patricia Ţig (58 WTA) şi Ana Bogdan (93 WTA), din păcate, şi înfrângerile au început să fie trecute în dreptul româncelor.

Monica Niculescu (141 WTA) a început această serie nefastă pe care, la scurt timp, a continuat-o şi Sorana Cîrstea (83 WTA). Chiar dacă era evident că românca începe cu a doua şansă confruntarea cu Elena Rybakina (18 WTA), totuşi, puţini s-au aşteptat la o prestaţie atât de slabă din partea Soranei.

În primul set, Cîrstea a fost, practic, invizibilă pe teren, reuşind doar şase puncte în primele patru game-uri pe care, bineînţeles, le-a cedat pe bandă. Şi când a reuşit să mai echilibreze un pic meciul, lungind ultimele două game-uri, tot le-a pierdut. Primul set? 6-0 pentru Rybakina, în 25 de minute.

Actul secund a fost, într-adevăr, mai echilibrat, chiar dacă, la un moment dat, sportiva din Kazahstan a avut 4-1 pe tabelă. Sorana s-a apropiat la 4-3, dar apoi şi-a pierdut serviciul (5-3), permiţându-i adversarei sale să pună capăt meciului, în game-ul următor, pe serviciul propriu: 6-0, 6-3.

În turul II, Rybakina va juca fie cu Ferro (49 WTA), fie cu Watson (56 WTA).

Sorana Cîrstea a încheiat socotelile cu turneele de Grand Slam în acest an, înregistrând următoarele rezultate:

*Australian Open: Turul II

*US Open: Turul III

*French Open: Turul I 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite