Sorana, surclasată şi eliminată în aplauzele americanilor: Cîrstea, încă o dată o victimă sigură în faţa lui Venus Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea FOTO Getty Images
Sorana Cîrstea FOTO Getty Images

Americanca Venus Williams, fosta ocupantă a locului 1 mondial, bate spre 38 de ani, însă rămâne o forţă în circuitul WTA. Anul trecut, a jucat două finale de Grand Slam, iar acum e în turul III de la Indian Wells.

România a avut cinci jucătoare pe tabloul principal al turneului californian, însă, după primele două runde, singura care a rămas în competiţie e Simona Halep (1 WTA).

Sorana Cârstea (35 WTA) a fost eliminată şi ea, cedând fără drept de apel în faţa lui Venus Williams (8 WTA). Americanca a condus în primul set cu 1-0, 3-1, 4-2 şi 5-3, înainte de a se impune cu 6-3, Sorana comiţând o dublă greşeală la punctul decisiv.

Setul doi a început promiţător pentru jucătoarea din România, însă, treptat, aceasta s-a prăbuşit. Cârstea a condus cu 2-0 şi cu 3-1, însă apoi a pierdut patru game-uri la rând, Venus ajungând la 5-3. Favorita publicului şi-a adjudecat calificarea cu 6-4, câştigând şi al doilea meci disputat în carieră împotriva lui Cârstea.

Precedenta întâlnire fusese în 2010, la Miami, atunci când Venus s-a impus cu 6-4, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite