Soţia lui Kobe Bryant a intentat un proces cu despăgubiri de zeci de milioane de dolari, în urma morţii baschetbalistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vanessa Bryant, soţia lui Kobe Bryant, a acţionat în judecată compania deţinătoare a elicopterului care s-a prăbuşit, pe 26 ianuarie.

La bordul elicopterului prăbuşit se aflau atât fostul baschetbalist, cât şi fiica sa, alături de şapte persoane, potrivit presei americane. În acest context, Vanessa Bryant a deschis acţiunea în instanţă, în ziua chiar în ziua în care au loc funeraliile lui Kobe Bryant. 

Mai exact, avocaţii familiei Bryant aduc mai multe acuzaţii companiei Island Express, cea care avea în proprietate elicopterul. Una dintre acestea face referire la faptul că firma a permis ca elicopterul să zboare, cu toate că nu erau condiţiile prielnice pentru acest lucru. Pe lista motivelor se mai află neglijenţa şi trauma provocată familiilor îndoliate. 

În dosar se precizează că pilotul, decedat şi el în accident, nu a evaluat corect starea vremii. Mai mult, Ara George Zobayan fusese sancţionat, în 2015, pentru un incident similar, de zbor în condiţii de vizibilitate redusă. Fără a fi precizată exact de către reclamanţi, se estimează că suma cerută drept despăgubire ar fi de zeci de milioane de dolari.

Reamintim că fostul baschetbalist Kobe Bryant a decedat, la 41 de ani, împreună cu fiica sa, Gianna, de 13 ani. Tragedia s-a petrecut în Calabasas, California, Statele Unite ale Americii, în vreme ce aceştia călătoreau către un centru de antrenament pentru baschetbalişti amatori şi profesionişti, aflat lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura din California, Kobe Bryant fiind co-fondator al academiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite