Spectacol total pe TCS Racing Park în finalele din Campionatul Est European şi Naţional de Motocross

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tcs racing park

Cei mai buni piloţi din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia şi România vor face spectacol total pe circuitul TCS Racing Park în etapele finale din Campionatul Est European de Motocross şi Campionatul Naţional de Motocross.

Cluburile Top Cross TCS şi Dual Racing Team vor organiza, în primul weekend din octombrie, ultimele etape din Campionatul Est European de Motocross şi Campionatul Naţional de Motocross la care vor participa cei mai buni piloţi din 6 ţări din regiune.

Adrenalină, dueluri roată la roată, depăşiri spectaculoase şi sărituri incredibile în etapele finale din Campionatul Est European de Motocross şi Campionatul Naţional de Motocross, programate pe 5 şi 6 octombrie la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park.

“Motocross-ul este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi pe două roţi şi sunt încântat că îi vom avea în România pe cei mai buni piloţi din regiune. Vor fi două zile senzaţionale pe TCS Racing Park şi sper să avem cât mai mulţi spectatori, mai ales că accesul este liber”, a spus Adrian Răduţă, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

Imagine indisponibilă

Conceput de Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, TCS RACING Park a găzduit cu succes etape din Campionat Mondial de Motocross (clasa MX3) şi Campionatul Mondial de Motocross cu ataş şi estee perfect pentru cele mai importante competiţii de motocross organizate anul acesta în România.

În etapele finale ale celor mai importante competiţii de motocross diin regiune vor participa peste 120 de sportiivi pregătiţi să se lupte pentru titlurile naţionale şi estt europene la clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, MX2 juniori, MX2, MX1, veterani şi amatori.

“Cei mai buni piloţi din România vor concura împotriva celor mai buni piloţi din regiune şi sper să vedem cât mai mulţi sportivi români pe podium. Ne pregătim intens pentru cele două competiţii şi sunt sigur că va fi un spectacol total pe pistă în lupta pentru titlurile naţionale şi est europene. TCS Racing Park este unul dintre cele mai spectaculoase circuite din regiune şi sunt încântat că vom avea din nou evenimente de top aici.”, a continuat Adrian Răduţă, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

tcs racing park

Cei mai buni piloţi din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia şi România vor veni în weekendul 5 – 6 octombrie pe circuitul TCS Racing Park în etapele finale din Campionatul Est European de Motocross şi Campionatul Naţional de Motocross. Accesul publicului este liber, iar programul în fiecare zi de competiţie începe la ora 10:00, tot ce aveţi de făcut este să vă înscrieţi la eveniment.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite