Speranţa rămâne! Nicolae Cristescu: „Sunt şanse reale ca Rapid să joace în continuare în Liga I“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posibilul urmaş al lui George Copos la Rapid, Nicolae Cristescu a comentat care este stadiul negocierilor pentru preluarea echipei, dezvăluind că mai există şanse ca formaţia giuleşteană să rămână în primul eşalon românesc.

Rapid încă ia în calcul posibilitatea de a juca în Liga I şi sezonul viitor, cu toate că nu a primit licenţa şi e retrogradată. Totuşi, Nicolae Cristescu îşi pune speranţele în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, programat pe data de 6 iulie.

„Există şansa reală să jucăm în continuare în prima ligă. Dacă nu, în Divizia B nu moare nimeni. Speranţa moare ultima şi şansele sunt destul de mari să rămână Rapid în Liga I. Avem timp să ne pregătim - avem un staff format din branduri ale Rapidului, care au demonstrat că sunt rapidişti, deci avem toate şansele ca la anul să revenim în prima divizie şi să facem performanţă“, a declarat Nicolae Cristescu potrivit DigiSport.

1989/1990 este ultimul sezon în care Rapid a jucat în eşalonul secund

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cine e Nicolae Cristescu, viitorul patron al echipei Rapid

E oficial! Rapid are un nou patron. George Copos îi vine echipa lui Nicolae Cristescu

EXCLUSIV Nicolae Cristescu, omul care vrea să cumpere Rapidul, despre Copos: „E un om diabolic. Nu ştiu cum va mai da ochii cu noi“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite