Dacian Varga vorbeşte despre coşmarul pe care l-a trăit la Sportul: „Vasile Şiman? Un patron jegos şi nesimţit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul de 28 de ani n-a mai jucat într-un meci oficial de la 8 septembrie 2012. Pe atunci, era împrumutat la Vaslui. Apoi, a trebuit să se întoarcă, din nou, la Sportul, acolo unde a ajuns inclusiv la bătaie cu conducătorul clubului.

Dacian Varga e unul dintre fotbaliştii bine văzuţi din Liga I, însă a ajuns să-şi irosească o perioadă importantă din carieră din cauza manevrelor făcute de Vasile Şiman. Acesta şi-a bătut joc de formaţia din Regie, care a ajuns să fie exclusă din „B“, şi a falsificat, fără jenă, contractele jucătorilor. Acum, stă bine-mersi, în timp ce Varga şi colegii săi încearcă să scape de mizeria în care au fost băgaţi de acest individ. 

A depus plângere la poliţie împotriva lui

Varga a povestit pentru ziarul „Ring“ ce face în această perioadă, în loc să fie la antrenamentele unui club.

„Am depus plângere penală la Poliţia Sectorului 2, dar mai durează până se va ajunge la proces. La federaţie se înregistrează orice se aduce, nu se uită nimeni la contracte. Până mi se va anula acel contract fals, eu nu pot să semnez cu altă echipă. Sper totuşi ca această tevatură să nu dureze câteva luni. Acum, dacă Sportul a fost retrogradată, sper să ne declare pe toţi jucători liberi. Vasile Şiman nu apare în acest contract, de aceea face toate găinăriile, pentru că nu poate fi tras la răspundere. Dacă tu eşti un patron jegos şi nesimţit şi nu te interesează alţi oameni, faci găinării ca să-ţi fie doar ţie bine. Îi pasă lui că alţi oameni pot face puşcărie din cauza lui? În acest contract apare contrafăcut numele Claudiei Iordăchescu, pe care am sunat-o în nenumărate rânduri, însă nu mi-a răspuns niciodată“, a declarat Varga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite