Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutăţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pele. FOTO: Getty Images
Pele. FOTO: Getty Images

Starea sănătăţii fostului fotbalist brazilian Pele, în vârstă de 74 ani, s-a înrăutăţit joi, acesta fiind transferat într-o unitate medicală specializată, a anunţat spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo, în care este internat pentru o infecţie urinară, potrivit „The Telegraph”.

„Edson Arantes do Nascimento (Pele) este în continuare spitalizat (începând de luni), într-o stare clinică instabilă. Pentru a primi cel mai bune îngrijiri, el a fost transferat într-o unitate de tratament specializată”, intermediară înaintea celei de terapie intensivă, precizează unitatea medicală, potrivit sursei citate.

„Pacientul a fost transferat într-o cameră în care va fi mai bine supravegheat, însă nu este o secţie de terapie intensivă, ci o unitate intermediară”, a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt din cadrul spitalului "Albert Einstein".

Sepp Blatter, preşedintele FIFA, i-a transmis un mesaj de încurajare forbalistului brazilian şi i-a urat o însănătoşire grabnică.

Un purtător de cuvânt al marelui fotbalist a ţinut să sublinieze în faţa jurnaliştilor că Pele este în regulă din punct de vedere medical, dar trebuie să aibă parte de mai multă linişte la noua unitate de tratament specializată.

Este pentru a doua oară într-un interval de 10 zile când "regele" Pele a fost spitalizat în această clinică, după ce a fost supus unei operaţii pentru calculi renali, pe 13 noiembrie. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite