Steaua, Dinamo şi Rapid, penalizate drastic de Comisia de Disciplină a FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza incidentelor provocate de suporteri, cluburile Steaua, Dinamo şi Rapid au fost amendate de Comisia de Disciplină a FRF. Mai mult decât atât, câteva sectoare ale stadioanelor celor trei echipe vor fi închise în următoarele două etape.

Comisia de Disciplină a FRF a tăiat în carne vie după incidentele provocate de suporteri la partidele Dinamo - Steaua din semifinalele Cupei României, respectiv Rapid - FC Clinceni din prima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a, Seria 1.

VIDEO Dinamo-Steaua 1-1. Roş-albaştrii s-au calificat fără emoţii în finala Cupei României. "Tripleta de aur" Sânmărtean-Tănase-Chipciu a făcut legea pe teren

Astfel, oficialii acestei comisii au decis să penalizeze cluburile Dinamo, Steaua, fiecare cu câte 50.000 de lei, în vreme ce Rapid a fost amendat doar cu 30.000 de lei. În plus, toate cele trei formaţii vor juca în următoarele două etape cu peluzele închise, a anunţat site-ul oficial al FRF.

Pe lângă închiderea peluzelor, suporterii roş-albaştri nu vor avea acces în următoarele două meciuri de pe teren propriu ale Stelei nici în sectoarele 16, 17, 18, 26, 27, 28.

Steaua şi Dinamo sunt recidiviste în privinţa incidentelor provocate de suporteri. De exemplu, la turul semifinalei Cupei României, jucat tot pe Arena Naţională şi câştigat de Steaua cu 5-2, fanii celor două echipe au fost la fel de turbulenţi, motiv pentru care Comisia de Disciplină a FRF a penalizat atât pe Steaua cât şi pe Dinamo cu amenzii de 45.000 de lei, respectiv 40.000 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite