Steaua transferă un fotbalist care devine cel mai bine plătit din Liga I. Nu a debutat în Serie A, dar vrea să joace în Champions League cu roş-albaştrii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua ţinteşte un atacant italian, Federico Piovaccari, care odată transferat va deveni cel mai bine remunerat fotbalist din primul eşalon românesc.

Federico Piovaccari este legitimat la Sampdoria, unde are un venit anual de 700.000 de euro, lucru care nu mai este o problemă pentru Steaua. Formaţia italiană este dispusă să plătească aproximativ două treimi din salariul jucătorului, astfel încât conducerea roş-albastră mai are de achitat diferenţa de 200.000 de euro, notează „Gazeta Sporturilor“.

Prin suma pe care o va câştigă anual, Piovaccari va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Liga I. Sursa citată susţine că italianul este simpatizat de Laurenţiu Reghecampf, care insistă pentru finalizarea tratativelor. Fotbalistul va veni sub formă de împrumut, după ce va efectua vizita medicală în Bucureşti ori în Anglia, locul unde roş-albaştrii desfăşoară cel de-al doilea cantonament.

Cifrele lui Federico Piovaccari

0 meciuri are Piovaccari în Serie A pentru Sampdoria;

29 de ani împlineşte în luna septembrie a acestui an,

Ştiri pe aceeaşi temă:

Preţurile pentru meciul Steaua - Vardar, din turul doi preliminar al Champions League

Culisele unui transfer complicat. Finul lui Mircea Sandu e subiect de controversă după ce a semnat pentru Steaua

Gică Popescu explică motivul pentru care a scăpat Steaua de excluderea din Champions League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite