Stoicikov, reacţie dură în scandalul dintre Messi şi preşedintele Bacelonei. Bulgarul vine cu o ipoteză şocantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diferendul din Messi şi Barcelona a împărţiti lumea fotbalului în două tabere, iar Hristo Stoicikov  atacantul care a câştigat 13 trofee la gruparea catalană, a fost şi el rugat să îşi dea cu părerea

Conform cotidianului Marca, bulgarul, 64 de ani, i-a luat partea fotbalistului şi l-a criticat extrem de dur pe preşedintele Bartomeu, pe care l-a acuzat de că încearcă să manipuleze suprterii prin intermediul presei.

"Ştergem pe jos cu o legendă, îi tragem un şut în fund celul mai mare fotbalist din istoria Barcelonei. Îi pătăm numele, imaginea. Eu sunt membru cotizant, de aceea spun că noi îl pătăm. Nu înţeleg de ce noi, jucătorii care au făcut istorie la Barcelona, suntem mereu daţi afară pe uşa din spate", a spus Stoicikov.

Stoicikov nu s-a rezumat doar să comenteze conflictul dintre Messi şi club, ci a făcut şi acuzaţii grave în privinţa preşedintelui Bartomeu, acuzat că ar cumpăra ziariştii. "Conducerea a stricat totul. Lasă impresia că vrea să asmută suporterii împotriva jucătorilor. Această conducere îi plăteşte pe jurnalişti să pună paie pe foc. E trist, ca şi club", a mai spus Stoichkov.

Deşi Barcelona susţine că înţelegerea actuală cu Messi este valabilă până în 2021, iar clauza de reziliere este de 700 de milioane de euro, situaţia contractuală este tulbure. Fotbalistul vrea să plece liber de contract şi încearcă să se prevaleze de o altă clauză, care i-ar permite ruperea unilaterală a înţelegerii, doar că, se pare, aceasta ar fi expirat la începutul lunii iunie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite