Succes românesc la Varşovia! Monica Ungureanu, medalie de bronz la categoria 48 kg, la Europenele de judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu

Sportiva Monica Ungureanu, în vârstă de 29 de ani, a câştigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, la Campionatul European de judo, de la Varşovia.

Monica Ungureanu a câştigat grupa C a categoriei 48 de kilograme, după victorii în luptele cu Cinta Garcia Mesia (Spania) şi Marina Cerniak (Ucraina). În semifinale, Ungureanu a fost depăşită de Irina Dolgova (Rusia) şi a luptat pentru medalia de bronz. În ultima dispută, Monica Ungureanu a învins-o, după ”golden score”, pe Nora Minsker (Israel). 

La aceeaşi categorie, Alexandra Pop a fost eliminată în primul tur al grupei A de Maria Siderot (Portugalia). De asemenea, Andreea Chiţu, multiplă campioană la categoria 52 de kilograme (locul 7 la JO de la Rio), a pierdut chiar în prima luptă din grupa B, după primul tur liber, fiind învinsă de portugheza Joana Ramos, care a trecut apoi şi de Larisa Florian, câştigând grupa, a relatat News.ro.  Larisa Florian, care mai avusese o victorie în grupa B, cu Pupp Reka (Ungaria), a intrat în recalificări, dar a fost învinsă în prima luptă de elveţiana Evelyne Tschopp, ratând astfel drumul spre medalia de bronz. Delegaţia României la CE de la Varşovia include 12 sportivi (patru fete şi opt băieţi): Alexandra Pop (categoria 48 kg), Monica Ungureanu (48 kg), Andreea Chiţu (52 kg), Larisa Florian (52 kg), respective Szoke Laszlo (66 kg, va participa doar în competiţia pe echipe), Alexandru Raicu (73 kg), Marcel Cercea (73 kg), Vlad Vişan (81 kg), Szocs Elemer (81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg), Daniel Matei (100 kg), Daniel Natea (plus 100 kg).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite