Succesorul lui Ferguson la Manchester United, Moyes se oferă să ajute Everton în găsirea unui nou antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Moyes, actualmente antrenor al lui Everton şi viitor tehnician al lui Manchester United FOTO Reuters
David Moyes, actualmente antrenor al lui Everton şi viitor tehnician al lui Manchester United FOTO Reuters

Viitorul antrenor lui Manchester United, David Moyes s-a oferit să-şi ajute actuala echipă,  Everton, în numirea unui nou tehnician.

Dat ca şi mutare sigură la Manchester United pentru a prelua banca tehnică, David Moyes nu uită cei 11 ani petrecuţi la Everton, unde s-a bucurat atât de sprijinul conducerii, cât şi cel al suporterilor. Scoţianul anunţă că împreună cu preşedintele clubului, Bill Kenwright, va fi căutat antrenorul potrivit pentru a duce duce mai departe ceea ce a început în urmă cu un deceniu. 

„Poate echipa nu va fi la fel de bună ca în anii '80, însă dacă ne uităm în situaţia din Premier League, sunt nişte îmbunătăţiri. Probabil că Everton nu se bucură de susţinerea pe care o merită din exterior, dar este o echipă bună şi are o mulţime de suporteri“, a declarat Moyes pentru „The Guardian“.
Everton ocupă locul şase în primul eşalon englezesc şi are un bilanţ de 16 victorii, 15 egaluri şi şase înfrângeri, ultima partidă câştigată fiind duminică, pe teren propriu, împotriva celor de la West Ham United (2-0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite