Suedezul Isak îi distruge pe românii care l-au huiduit din cauza culorii pielii: Cum i-a catalogat într-o declaraţie acidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională e plină, astăzi, de relatările despre cele întâmplate pe Arena Naţională, incidentul fiind atât de grav, încât aproape că a umbrit rezultatul final al meciului şi calificarea Suediei.

România începe să aibă probleme tot mai grave din cauza unor descreieraţi care apar la meciurile naţionalei, fac ce vor, după care pleacă, fără probleme, acasă, în loc să fie identificaţi şi interzişi pe stadioane!

Aşa se întâmplă în lumea civilizată, însă, diin păcate, în România, federaţia nu numai că e incapabilă să oprească aceste incidente, dar mai pune şi paie pe foc, publicând nişte mesaje infantile pe site-ul frf.ro prin care recurge la miştouri ieftine la adresa adversarilor!

Preţul pentru acest lanţ groaznic al slăbciunilor l-a plătit şi îl va plăti echipa naţională! Tricolorii au tot avut terenul suspendat în ultimii ani, iar acum sunt ameninţaţi de o nouă pedeapsă drastică, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Mai ales că incidentul de vineri seară a fost notat de arbitrul Daniel Orsato (Italia) în raportul său, deoarece centralul a fost nevoit să oprească meciul, la un moment dat! Acest incident rasist a fost povestit, pe larg, şi de cei din naţionala Sudeiei, iar victima principală, Alexander Isak, a avut o reacţie dură, după cum a scris Digi Sport, preluând declaraţia puştiului de 20 de ani pentru SVT Sport.

Ce a spus Alexander Isak?

*N-ar trebui iertaţi aceşti idioţi! Am auzit urletele rasiste, dar i-am spus arbitrului că nu trebuie să oprească meciul. N-ar trebui lăsaţi pe stadion sau iertaţi aceşti idioţi! Se influenţează unul pe celălalt şi obţin ce îşi doresc.

Au aruncat în el cu o minge de golf!

Cei de SVT Sport au descris, la rândul lor, cele întâmplate pe finalul meciului România - Suedia.

„În victoria Suediei cu România, camerele TV au surprins un moment în care o minge de golf e aruncată din tribune înspre Alexander Isak. Era finalul partidei, Suedia conducea cu 2-0, când o minge de golf a fost aruncată spre Isak, în acelaşi moment în care acesta ar fi auzit scandări rasiste din tribune. Aribtrul Daniele Orsato a întrerupt temporar partida“, au scris jurnaliştii suedezi.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Momentul oribil în care suedezul Isak a fost huiduit din cauza culorii pielii: Ce au spus comentatorii Pro TV

Noi cu mesajul infantil înainte de meci, ei cu bun simţ după victorie: Ce a scris ambasada Suediei pe Facebook

Suedezii ne fac praf, dar tot ei ne-au salvat de un dezastru din cauza rasismului: Ce a riscat România

Ce riscă România, după acuzele de rasism din meciul cu Suedia

România s-a făcut de râs în Europa: Presa internaţională a scris pe larg despre un incident rasist de pe Arena Naţională!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite