Surpriza anului în tenis! Djokovici, spulberat după un meci în care a luat doar 3 game-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul clasamentului mondial a fost eliminat, vineri, de italianul Lorenzo Sonego (42 ATP), în sferturile de finală ale turneului de la Viena.

Sârbul, aflat abia la al treilea eşec în 2020, unul dintre ele fiind descalificarea de la US Open, a pierdut cu un scor şocant, 6-2, 6-1, într-o oră şi opt minute.

Rezultatul este cu atât mai şocant cu cât Lorenzo Sonego a ajuns să joace cu Djokovic după ce fusese eliminat în turul doi al calificărilor de către Aljaz Bedene (53 ATP), 2-6, 6-4, 5-7, dar a acces pe tabloul principal după retragerea altui jucător.

În ciuda acestei înfrângeri, Djokovici va termina anul pe primul loc al clasamentului ATP.

„Obţinerea locului 1 la finalul anului mi-a afectat jocul. Asta a fost obectivul meu la turnel de la Viena, aşadar sunt ok cu rezultatul de astăzi”, a spus liderul mondial la finalul meciului.

La rândul său, Sorengo era entuziasmat de reuşită. “Cu siguranţă este cea mai mare victorie din viaţa mea. Novak este cel mai bun din lume. Am jucat astăzi atât de bine... Este incredibil”, a declarat italianul.

În penultimul act al competiţiei, Sorengo îl va întâlni pe britanicul Daniel Evans, pentru ca a doua semifinală să se joace între Kevin Anderson şi Andrey Rublev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite