Surpriză colosală la Australian Open: Halep poate juca în optimi cu ocupanta locului 600 în lume!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Americanca CiCi Bellis face senzaţii la Australian Open 2020
Americanca CiCi Bellis face senzaţii la Australian Open 2020

Simona Halep a trecut, lejer, de partida din turul II cu Harriet Dart (173 WTA) şi, paradoxal, peste două runde poate da de o adversară cu un clasament incredibil de slab.

Simona Halep (3 WTA) şi-a găsit ritmul la Melbourne şi a învins-o în minimum de seturi pe Harriet Dart. Ce-i drept, britanica de 23 de ani a fost net inferioară, ca valoare, jucătoarei cu care Halep şi-a făcut debutul la Australian Open 2020, americanca Jennifer Brady (49 WTA).

Şi, dacă va trece de turul III, unde va juca fie cu Collins (25 WTA), fie cu Putintseva (38 WTA), „Simo“ poate da de…Catherine Cartan Bellis (600 WTA)! Cunoscută drept CiCi Bellis în circuit, americanca de 20 de ani a fost, la un moment, aproape de a-şi încheia cariera din motive medicale. De altfel, între martie 2018 şi noiembrie 2019, Bellis n-a jucat niciun meci, motiv pentru care ranking-ul ei a luat-o la vale.

În acest an, Bellis a adunat o victorie şi două înfrângeri înainte de Australian Open, turneu la care a ajuns pe tabloul principal datorită unui wildcard. Şi, deocamdată, americanca dă lovitură după lovitură! În turul I, a trecut de Tatjana Maria (87 WTA), scor 6-0, 6-2, iar astăzi a învins-o pe Karolina Muchova (22 WTA), scor 6-4, 6-4.

Pentru Bellis urmează acum duelul din turul III cu Mertens (17 WTA). Cine va câştiga acest meci va ajunge, în optimi, faţă în faţă cu învingătoarea duelului Halep – Collins / Putintseva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite