Surpriză imensă la Mondialul de fotbal al cluburilor! Al Ain a eliminat-o pe River Plate şi s-a calificat în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA
Foto EPA

Al Ain, invitată la competiţia din Emiratele Arabe Unite din postura de gazdă, s-a calificat în finala competiţiei, după ce a eliminat campioana Americii de Sud, River Plate.

La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor scorul fusese egal, 2-2.

La această ediţie, Al Ain a mai fost nevoită să execute lovituri de departajare în turul preliminar, când a trecut Team Wellington, din Noua Zeelandă. 3-3 după 120 de minute de joc şi 4-3 după loviturile de la 11 metri.

A urmat succesul categoric din sferturi  cu reprezentanta Africii, Esperance de Tunis, scor 3-0, şi calificarea obţinută în detrimentul celor de la River Plate.

Al Ain a început excelent meciul şi a deschis scorul după doar trei minute. River a întors rapid rezultatul. Rafael Borre a marcat de două ori până în minutul 16, însă sud-americanii nu au reuşit să se desprindă. Mai mult decât atât, au fost egalaţi în minutul 51, după o acţiune a brazilianului Lucas Fernandes Caio. Argentinienii puteau trece din nou în avantaj, dar au ratat un penalty în minutul 69.

În cele din urmă s-a ajuns la loviturile de la 11 metri, unde ambele echipe au transformat tot, până la ultima serie. Al Ain a marcat pentru 5-4, prin Rayan Yaslam Mohamad, apoi Enzo Perez  a ratat (foto) şi a declanşat sărbătoarea în echipa croatului Zoran Mamic.

În ultimul act, Al Ain va juca împotriva câştigătoarei din cealaltă semifinală, Kashima Antlers - Real Madrid, care va avea loc azi, la Abu Dhabi.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite