Surpriză uriaşă la Paris: Finalista de la US Open, spulberată în două seturi în turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Azarenka, eliminată de la French Open 2020 în turul II
Victoria Azarenka, eliminată de la French Open 2020 în turul II

După Serena Williams (9 WTA), cotată cu şanse la trofeu, încă o favorită a părăsit ultimul Grand Slam al anului în turul II.

Simona Halep (2 WTA) nu doar că e cea mai în formă jucătoare a circuitului feminin şi are cele mai mari şanse la câştigarea French Open 2020, dar se poate bucura şi de faptul că, prin eliminarea marilor ei rivale, misiunea ei la Paris devine tot mai uşoară.

După ce, pe rând, a scăpat de Marketa Vondrousova (19 WTA), Karolina Muchova (26 WTA), Madison Keys (16 WTA) şi Angelique Kerber (22 WTA), astăzi, „Simo“ a văzut cum a dispărut şi pericolul numit Victoria Azarenka (14 WTA) din calea ei.

Aflată într-o formă foarte bună, cu 15 victorii şi doar 4 înfrângeri în 2020, cu titlul câştigat la Cincinnati şi cu o finală jucată la US Open, Azarenka a fost de nerecunoscut în turul II de la Roland Garros.

Sportiva din Belarus, în vârsta de 31 de ani, a cedat, fără drept de apel, în duelul cu Anna Karolina Schmiedlova (161 WTA), scor 2-6, 2-6.

Prin victoria de astăzi, Schmiedlova (26 de ani) şi-a egalat cel mai bun rezultat la un Grand Slam, atingerea turului III. Sportiva din Slovacia mai reuşise această performanţă, la French Open 2014 şi la US Open 2015.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Şocant: Errani a înjurat-o pe Bertens, a râs de ea, iar olandeza a fost luată cu scaunul cu rotile

Serena Williams, final de coşmar de sezon: Americanca s-a retras de la French Open. Motivul deciziei

Duel sufocant la French Open: Au stat peste 3 ore pe teren, iar rezultatul s-a decis după a 5-a minge de meci

VIDEO Meci oprit la French Open: Momentul care i-a speriat pe jucători, surprins de camere

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite