Tamaş, un alcoolic cu o condiţie fizică de invidiat: Impresarul său a povestit ce a făcut fotbalistul în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre Gabi Tamaş se pot spune multe, însă un lucru e cert: a fost printre cei mai buni fundaşi români din ultimii ani! Iar asta în ciuda faptului că a bătut până a dormit pe preşul de la intrare.

Peste ani, când se va uita la cariera sa fotbalistică, Gabi Tamaş poate regreta că n-a dus o viaţă extrasportivă ordonată. 

Chiar şi cu escapadele sale bahice, fostul international are în CV echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo sau Auxerre. Astfel, e clar că, dacă ar fi fost mai serios, Tamaş ar fi putut ajunge la formaţii şi mai bune.

Pentru a enumera episoadele în care Tamaş s-a făcut de râs din cauza alcoolului e nevoie de o carte. Şi acolo am putea trece doar cazurile de care s-a aflat în presă! Dacă am descoperi şi cele care n-au fost mediatizate, probabil, e nevoie de două volume!

Într-o intervenţie la Digi Sport, Florin Manea, impresarul lui Tamaş, şi-a amintit că, într-o vară, jucătorul său a băut zile la rând, după care, ajuns la antrenamente, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Ce a povestit Florin Manea?

*Gabi, şi la 38 de ani (n.r. – are, de fapt, 35 de ani), e unul dintre cei mai buni fundaşi centrali. Are un fizic extraordinar, se recuperează repede. Să vă povestesc ceva. Eram în vacanţa de vară, după ce abia promovase cu West Brom. Era fericit, pentru că cei din conducere l-au confirmat şi l-au transferat definitiv. Di Matteo era antrenor. 

*Ne-am făcut pilaf la mare. Bucurie mare pentru promovare în Premier League, contract nou, am fost morţi tot timpul. Eu i-am spus: «opreşte-te, mă, că trebuie să te duci la antrenament», dar mi-a replicat: «e vacanţă, nu mai îmi pui tu condiţii». Atunci am spus: ai fost cuminte în campionat, te las acum să faci ce vrei.

*În fine, a trecut vacanţa, Gabi s-a întors la antrenament şi primesc mesaj de la Di Matteo. «Dom’ne, se vede dom’ne că Gabi s-a pregătit în vacanţă». Am crezut că mă ia la mişto. I-am spus şi eu: «daaa, s-a pregătit foarte bine». Mi-a zis «dom’ne, e primul la toate antrenamentele!». Nu mi-a venit să cred. 

*I-am dat mesaj imediat lui Gabi şi mi-a răspuns: «M-a durut un pic ficatul, dar îi măcelăresc pe toţi, sunt primul, cu două ture înainte».

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite