Tamaş provoacă un nou „cutremur“: Românul e dat dispărut de Hapoel Haifa! Detaliile unui caz incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamas

Gabriel Tamaş (35 de ani) a primit o nouă şansă din partea israelienilor, deşi a fost în centrul unui scandal la finalul căruia nouă din zece echipe l-ar fi concediat.

Gabriel Tamaş e un om care nu poate învăţa rigorile fotbalului profesionist nici măcar la apusul carierei. Un alcoolic, fostul internaţional a fost prins beat la volan, spre finalul sezonului trecut, conducând cu 205 kilometri la oră în Israel. 

După acest episod, Tamaş a stat o perioadă după gratii, iar apoi în arest la domiciliu. S-a ales, în final, cu carnetul suspendat, fiind obligat să efectueze şi mai multe ore de muncă în folosul comunităţii. Din păcate, imediat a devenit clar că românul n-a învăţat nimic, nici după acest incident. 

La prima ieşire a echipei în oraş, cu ocazia unei sărbători în Israel, Tamaş s-a îmbătat şi l-a sunat pe patronul celor de la Hapoel Haifa pe care l-a luat la înjurături la telefon, spunând că vrea să plece din Israel!

Incredibil, dar adevărat, inclusiv după acest episod, Yoav Katz, patronul formaţiei israeliene, i-a acordat o nouă şansă lui Tamaş, prelungind contractul acestuia. În loc să fie recunoscător, Gabi a făcut nazuri şi aici, acceptând cu greu propunerea celor de la Hapoel Haifa.

Acum însă, a izbucnit un nou scandal, care poate însemna finalul aventurii lui Tamaş la această formaţie. Potrivit prosport.ro, care citează presa din Israel, Tamaş e dat dispărut, în aceste momente, de oficialii clubului la care e legitimat.

Hapoel Haifa se află în România, acolo unde are programat un amical cu Rapid. Sâmbătă seară, jucătorii au primit voie să iasă în oraş, la un local din Şoseaua Nordului. Doar că, astăzi, s-a aflat că Tamaş nu s-a întors la hotel, împreună cu restul colegilor! 

Fundaşul de 35 de ani n-a putut fi contactat, deocamdată, de şefii echipei!

UPDATE - Înainte de a fi dat dispărut, Tamaş a jucat, sâmbătă, într-un amical pentru Hapoel Haifa, 2-0 cu CS Mioveni. În acest meci, românul a fost căpitanul echipei.

UPDATE - Tamaş a lipsit de la antrenamentul de astăzi, iar cei de la Hapoel Haifa sunt extrem de îngrijoraţi, în condiţiile în care nu reuşesc să dau de fundaşul român.

UPDATE - Potrivit gsp.ro, ultima postare a lui Tamaş datează de la ora 03.00 dimineaţa, când se afla la un local de fiţe din zona Herăstrău. Iată poza postată de fundaşul celor de la Hapoel Haifa

Tamas
Momentan vizitez Bucureştiul, nu sunt la antrenament. Am auzit de situaţie, mă voi duce acolo şi vom examina situaţia. Yoav Katz patron Hapoel Haifa  

CITEŞTE ŞI:

 Soţia lui Tamaş, disperată: Reacţia Ioanei despre fotbalistul dat dispărut spune totul. A vorbit şi patronul israelienilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite