Tănase dezminte categori acuzele conform cărora se droghează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Stelei, Cristi Tănase, a fost acuzat, conform revistei "CE?" că ar fi consumat droguri. Site-ul oficial al Stelei a dezminţit această ipoteză. Mai jos, vă redăm comunicatul clubului roş-albastru.

"Desi nu este firesc sa acordam atentie unor ineptii, FC Steaua Bucuresti dezminte categoric informatiile aparute astazi in doua reviste tabloid si anume ca "exista speculatii conform carora Cristi Tanase s-ar droga.

Si nu ne referim la etnobotanice, ci la cocaina.
«Nu este adevarat absolut nimic din ce scrie in acea revista. Am fost selectat la nu mai putin de trei controale anti doping la meciurile din cupele europene, si la mai multe asemenea controale la partidele din Liga 1, iar rezultatul a fost de fiecare data negativ. Ma gandesc foarte serios sa dau in judecata publicatia respectiva», Cristian Tanase

«Toate testele doping efectuate de jucatorul Cristian Tanase de cand s-a transferat la Steaua au iesit negative. Nu se pune problema ca el sa consume cocaina. Din momentul in care a semnat cu Steaua, el a fost supus la numeroase controale anti-doping in meciurile internationale , dar si in Liga 1 si toate au iesit negative», Radu Paligora, doctor Steaua"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite