Târgu-Jiu: EXCLUSIV / Din cauza ploilor Pandurii s-au antrenat la sală şi piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cardoso şi colegii s-au antrenat la sala de forţă şi la piscină
Cardoso şi colegii s-au antrenat la sala de forţă şi la piscină

Vremea capricioasă din Antalya dă planurile de pregătire ale pandurilor peste cap. Gorjenii se văd nevoiţi să recurgă la metode alternative de pregătire decât cele pe terenuri, acestea fiind inundate ieri din cauza precipitaţiilor abundente.

Pandurii la sala 2

Ploaia i-a alungat pe fotbalişti de pe terenuri în aceste ultime zile, administratorii acestora interzicând orice acţiune de pregătire pentru a nu le deteriora. Ieri antrenorul Ciobotariu a ales să facă un antrenament la sala de forţă de la subsolul hotelului, de la ora 11.00 şi unul la piscina hotelului, de la ora 17.00.


Sala de forţă oferă posibilitatea ca întreaga echipă, formată din 28 de jucători să poată efectua exerciţiile indicate de staff-ul tehnic în acelaşi timp, fiind foarte bine utilată. După o oră de antrenament la sală, Pandurii s-au întrecut după amiază la bazinul de înot al hotelului, Liviu Ciobotariu precizând că nu a fost vorba de relaxare ci de un antrenament: „Pentru că ploaia ne-a împiedicat să mai ieşim afară să ne antrenăm pe teren, am găsit aceste metode de a face totuşi ceva aici în interior. Sala e foarte bună şi încăpătoare şi corespunde cerinţelor de antrenamente specifice de sală. Pentru după-amiază am ales să facem înot la piscină dar nu pentru relaxare ci pentru antrenament. Combinăm exerciţiile în apă pentru a putea fi cu pregătirea la zi şi a nu întrerupe antrenamentele.” În prealabil tehnicianul i-a întrebat pe jucătorii străini dacă ştiu să înoate, la români nefiind probleme în acest sens.

Cel mai bun la înot s-a dovedit a fi Cardoso care a făcut înot de performanţă până la vârsta de 14 ani, fiind şi campion regional în Brazilia, pe regiunea Sao Paolo.

image
Pandurii la piscină
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite