Tătăruşanu a comis-o la Milan: Debut de coşmar într-un meci în care a încasat gol după gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profitând de faptul că titularul postului, Gianluigi Donnarumma (21 de ani), a fost diagnosticat cu COVID-19, portarul român de 34 de ani şi-a făcut, în premieră, apariţia între buturi pentru „diavoli“.

Ciprian Tătăruşanu a debutat cu ghinion pentru AC Milan! Până la prima partidă a românului, echipa pregătită de Stefan Pioli câştigase patru meciuri din patru în Serie A, încasând un singur gol. Cum a apărut „Tătă“ între buturi, luni seară, cu AS Roma, seria de victorii s-a încheiat, după o partidă cu şase goluri!

Milan a deschis scorul în minutul 2, prin Ibrahimovici, şi părea că îşi va continua forma excelentă. Din păcate, o gafă comisă de Tătăruşanu a fost primul semn rău pentru gazde. În minutul 14, românul a ieşit pe sub centrare, iar Dzeko a egalat: 1-1. Iar acest scenariu, cu Milan preluând conducerea şi cu AS Roma egalând, s-a mai repetat de două ori până la final.

Saelemaekers (47) a făcut 2-1 pentru Milan, dar, după un penalty uşor acordat de arbitru, s-a restabilit egalitatea de la punctul cu var: Veretout (71). Acelaşi Ibrahimovici, aflat într-o formă fabuloasă la 39 de ani - are 9 goluri în Serie A, în cinci etape! - a făcut 3-2 pentru Milan, dintr-un alt penalty (79), dar partida s-a încheiat 3-3, după ce a înscris şi Kumbulla (84) pentru AS Roma.

După cinci etape, AC Milan e lider în Serie A cu 13 puncte. Podiumul e completat de Napoli (11 puncte) şi de Sassuolo (11 puncte).

CITEŞTE ŞI:

Tătăruşanu, „oaia neagră“: A primit cea mai mică notă! Reacţia antrenorului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite