Tecău a rămas cu gura căscată: A asistat la criza de nervi a lui Tsitsipas VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tsitsipas

Horia a făcut pereche cu neamţul Kevin Krawietz, în proba de dublu, la Monte Carlo. Cei doi i-au înfruntat pe fraţii Tsitsipas, într-un meci în care celebrul Stefanos, locul 5 în clasamentul mondial de simplu, a avut un gest revoltător la adresa arbitrului de scaun!

Horia Tecău (36 de ani, 24 ATP în clasamentul de dublu) va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), însă, din păcate, n-are un sezon foarte bun, în 2021.

Când au trecut patru luni şi jumătate din noul sezon, Horia are un bilanţ mediocru, 8 victorii şi 5 înfrângeri la dublu. Şi tocmai a părăsit turneul de la Monte Carlo, după primul meci. Tecău şi partenerul său, Krawietz, au fost învinşi de grecii Petros şi Stefanos Tsitispas, scor 6-7, 6-3, 9-11. Partida a durat o oră şi 47 de minute.

Meciul a fost marcat şi de un moment şocant, în care Stefanos Tsitsipas a făcut o criză de nervi. După o decizie a arbitrului de scaun, cu care n-a fost de acord, ocupantul locului 5 ATP s-a răstit la acesta: „Eşti o ruşine! Du-te să arbitrezi la juniori! Acolo ţi-e locul!“

VEZI CRIZA DE NERVI FĂCUTĂ DE STEFANOS TSITSIPAS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite