Tecău şi Rojer, meci uriaş, astăzi, la Londra: Cum pot prinde semifinalele Turneului Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău (21 ATP la dublu) s-a calificat, în acest sezon, pentru a 6-a oară pentru Turneul Campionilor, găzduit de Londra, competiţie la care ajung cei mai buni jucători de simplu şi de dublu la finalul stagiunii.

Deşi o prezenţă obişnuită la Londra – are patru participări cu Rojer şi două cu Lindstedt – Horia a trecut o singură dată de grupe, în 2016, când a şi câştigat proba de dublu, alături de actualul său partener, olandezul Jean-Julien Rojer (22 ATP la dublu). 

Acum, cu o victorie şi o înfrângere după primele două etape, Tecău şi Rojer vor intra, vineri pe teren (ora 19.45, Digi Sport), pe arena „O2“ din Londra, într-o confruntare de totul sau nimic cu cuplul Herbert (14 ATP la dublu) / Mahut (15 ATP la dublu). Francezii, campioni în acest sezon la Australian Open şi finalişti la Wimbledon, şi-au asigurat deja prezenţa în semifinale, câştigând primele lor două meciuri în grupa Max Mirnîi.

Cum perechea Farah / Cabal e deja eliminată, având două eşecuri, pentru al doilea loc calificant în această serie se luptă perechile Tecău / Rojer şi Krawietz / Mies, fiecare cu o victorie şi o înfrângere în primele două partide. 

Dacă cele două perechi îşi vor câştiga partidele de vineri, nemţii vor merge în semifinale, în condiţiile în care, în prima zi, i-au învins pe Tecău şi Rojer şi au avantajul rezultatelor directe la egalitate de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite