Telex: Argint pentru România la Jocurile Olimpice. În Spania, Supercupa se joacă, atunci când se trezesc „vampirii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefania Dobre (stânga). FOTO: cosr.ro
Ştefania Dobre (stânga). FOTO: cosr.ro

„Adevărul“ prezintă, pe scurt, cele mai importante ştiri din lumea sportului. Marţi, o tânără de 18 ani a reuşit o performanţă frumoasă.

*Ştefania Dobre a luat argintul - Jocurile Olimpice de tineret se desfăşoare, în aceste zile, la Nanjing, în China. În concursul de judo participă 103 sportivi din 68 de ţări. Luni, România a reuşit să cucerească prima medalie la categoria de 63 de kilograme. Ştefania Dobre (18 ani) a trecut de Piovesana Lubjana (Marea Britanie), Liudmila Drozdova (Ucraina), Jessica Klimkait (Canada) în drumul ei spre finală. În ultimul act însă, românca a fost învinsă de Szabina Gercsak (Ungaria), cucerind medalia de argint. 

*Supercupa, de la miezul nopţii - Real Madrid va primi, marţi noapte, vizita celor de la Atletico în prima manşă din Supercupa Spaniei (ora 00.00, Digi Sport 2). „Galacticii“ sunt deţinătorii Cupei Spaniei, iar elevii lui Diego Simeone au ajuns să joace cu Supercupa pe masă din postura de campioană a Spaniei. După partida de marţi noapte, returul se va disputa pe „Vincente Calderon“, la 22 august. Supercupa va deschide noul sezon în Spania, campionatul urmând a debuta la 23 august. Real şi Atletico au fost programate să joace în runda inaugurală la 25 august. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite