Telex din lumea fotbalului. Fane Nanu revine pe teren la 49 de ani! Victorie importantă pentru Mircea Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Nanu
Ştefan Nanu

Fostul internaţional Ştefan Nanu, care va împlini 49 de ani în septembrie, s-a legitimat recent la Minerul Costeşti, în Liga a IV-a Vâlcea. De-a lungul carierei, el a trecut pe la echipe precum Rapid Bucureşti, Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti sau Vitesse Arnhem.

„Nu voi fi şi antrenor, ci doar jucător. Mai fac şi eu mişcare duminicile”, a spus Nanu, care este coechipier şi cu un alt fost prim-divizionar, Dorin Hîrşu (44 de ani), fost portar la Pandurii Tg. Jiu. Echipa lui Nanu este pe ultimul loc în campionat, cu 4 puncte adunate în 16 meciuri. 

Echipa Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, fost coleg cu Nanu la Rapid, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Standard Liege, cu mijlocaşul Răzvan Marin integralist, într-un meci din etapa a 29-a, penultima a campionatului belgian. Fundaşul Cristian Manea nu a fost convocat la Mouscron pentru acest meci. Echipa FC Bruges, cu atacantul Dorin Rotariu pe teren din minutul 83, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), de formaţia RC Genk. Golurile învingătorilor au fost marcate de Samatta '5 şi Colley '42, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Izquierdo, în minutul 43.

Formaţia Anderlecht Bruxelles, cu mijlocaşul Alexandru Chipciu pe teren până în minutul 54 şi cu Nicolae Stanciu pe banca de rezerve, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-0), de echipa FC Malines. Golurile învingătorilor au fost marcate de De Witte '27 din penalti, Vanlerberghe '31 şi Matthys '85, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Teodorczyk '54 şi Nuytinck '71.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite