Telex din lumea fotbalului: Contra spune că Real a jucat foarte slab. Echipa lui Ciobotariu a fost spulberată la arabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă madrilenii au câştigat pe terenul Barcelonei după patru ani, „Guriţă“ n-a fost impresionat de ce a văzut în El Clasico.

Contra: „Real a jucat foarte slab“ - Victoria madrilenilor din El Clasico nu l-a impresionat pe Cosmin Contra. „Real s-a vazut în ultimele 15 minute, în rest s-a apărat. Cred că dacă nu veneau acele goluri, Zidane ar fi fost foarte criticat, pentru că jocul a fost foarte slab. Până la urmă tot Barcelona va câştiga campionatul. Va fi greu ca Real să mai spere la titlu, dar e o victorie care mai spală imaginea pe acest final de sezon“, a spus tehnicianul de 40 de ani la Dolce Sport.

A marcat după trei ani în campionat - Transferat de Terek de la Petrolul, în 2013, pentru 2,1 milioane de euro, Gicu Grozav a înscris primele sale goluri pentru ruşi în campionat. Titular şi integralist în duelul cu Anji, ocupanta ultimului loc, atacantul de 25 de ani a reuşit o „dublă“ în victoria cu 3-2. Terek a ajuns pe locul 4 în prima ligă, ultimul care duce în Liga Europa. Grozav a bifat 11 apariţii pentru ruşi în actualul campionat, fiind titular de cinci ori.

Gol Sânmărtean şi două eşecuri - Runda cu numărul 21 a început cu un 5-0 administrat de Al-Raed celor de la Al-Faysaly, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. Apoi, în derby-ul oraşului Jeddah, Al-Ahli a trecut de Al-Ittihad, scor 4-2. Astfel, formaţia pregătită de Victor Piţurcă a ajuns la al doilea eşec consecutiv în campionat. Sânmărtean a fost integralist la Al-Ittihad şi a marcat în minutul 66. Cu cinci runde înainte de final, Al-Ittihad e pe 3, la opt puncte de liderul Al-Ahli, în timp ce Al-Faysaly e pe 9 din 14.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite