Telex din lumea fotbalului: Zidane revine în Liga Campionilor. Simeone pleacă de la Atletico. Real a scăpat de Barca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Optimile Ligii Campionilor programează o partidă care va marca un moment important pentru o legendă a sportului-rege.

Zidane, debut în Ligă - Optimile Ligii Campionilor vor continua, miercuri, cu partidele Gent – Wolfsburg (21.45, Dolce Sport 2) şi AS Roma – Real Madrid (21.45, Dolce Sport 1). Al doilea meci va marca debutul lui Zidane în Ligă din postura de antrenor. La romani, vor reveni De Rossi şi Totti, în timp ce „galacticii“ îl vor recupera pe Marcelo. La Real nu vor juca însă Pepe şi Bale, amândoi accidentaţi.

Simeone pleacă de la Atletico - Instalat la Atletico Madrid din 2011, tehnicianul de 45 de ani va părăsi echipa, în vară, după cum a scris presa spaniolă. Diego Simeone ar fi informat deja conducerea clubului despre intenţia sa de a semna cu o altă echipă. Englezii au scris, recent, că patronul celor de la Chelsea, Roman Abramovici, i-a pregătit lui Simeone un salariu stagional de 12 milioane de euro. La Madrid, argentinianul încasează şapte milioane de euro pe sezon.

Real s scăpat de finala Cupei - Barcelona a tot insistat ca finala Cupei Spaniei cu Sevilla să aibă loc pe „Santiago Bernabeu“, arena rivalilor de la Real Madrid. Pentru a nu asista la un eventual triumf al catalanilor, cei de la Real s-au mişcat repede, programând un concert al lui Bruce Springsteen pe stadionul lor, chiar la 21 mai, ziua în care se va juca finala Cupei. Barcelona şi Sevilla se pot întâlni tot la Madrid, însă pe „Vicente Calderon“. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite