Telex din lumea sportului: urmează a patra etapă de Formula 1, iar Ploieştiul s-a revoltat împotriva Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cursele din Australia, Malaysia şi China, în acest weekend, lupta pentru supremaţie în F1 se va muta în Orientul Mijlociu.

Urmează cursa de la Bahrain - A patra etapă din acest sezon de Formula 1 se va desfăşura, duminică, în Bahrain, începând cu ora 18.00 (Dolce Sport). În acest moment, Hamilton (Mercedes) conduce în clasamentul piloţilor cu 68 de puncte, fiind urmat de Vettel (Ferrari) 55 de puncte, şi de Rosberg (Mercedes), 51 de puncte.

Jucătorii, acuzaţi de trădare - După patru înfrângeri consecutive pe teren propriu, galeria „lupilor galbeni“ a anunţat că nu se va mai prezenta la meciuri. În plus, jucătorii au fost acuzaţi că ar fi trădat echipa. „În semn de protest faţă de modul în care suntem trataţi, galeria a decis să nu se mai prezinte la meciuri, pe termen nelimitat. Nu mai acceptăm ca Petrolul, un club cu tradiţie, să fie batjocorit, implicat în jocuri de culise şi meciuri trucate. După ce Capră a distrus ceea ce iubeam noi mai mult, acum îi vedem pe jucători, cei pe care îi credeam solidari în acţiunea noastră de a salva Petrolul din această situaţie critică, cum vor să îngroape clubul nostru drag“, sunt fragmente din comunicatul suporterilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite