„Tenisul - sportul inventat de diavol“.  Tatăl unei tinere jucătoare din România scrie despre marile probleme care există la baza sportului alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Fetecău, cunoscutul jurnalist sportiv, lansează o carte, "Tenisul - sportul inventat de diavol", în care dezvăluie problemele care există la baza tenisului de performanţă.

Într-o lume în care Simona Halep culege laurii performanţei şi a dat un suflu nou sportului românesc, există şi o faţă nevăzută a tenisului. Este cea în care cei care visează la glorie şi bani îşi pregătesc şi visează la ascensiunea în vârful piramidei. Unii reuşesc, puţini la număr, alţii nu. Fetecău vorbeste în aceasta carte despre  lumea tenisului "mic", afirmând ca este un infern din care "evadează" doar cei foarte puternici din punct de vedere mental. 

Autorul îşi sprijină afirmaţiile pe experienţa sa de tată de jucătoare profesionistă  Irina Fetecău, campioană naţională la senioare în 2016, vorbind despre toate "caznele" trăite pe lângă terenul de tenis timp de mai bine de 16 ani. Cartea poate fi privită şi ca una de aventuri, cuprinzând multe episoade surprinzătoare, cu tensiune şi răsturnări de situaţii, dar poate fi şi un "îndrumar" pentru cei care intenţionează să-şi dea copiii la tenis, neştiind, însă, ce-i aşteaptă. Un consum nervos, multă muncă şi un efort financiar incredibil!

image


Lansarea cărţii are loc sâmbătă 25 noiembrie, ora 14,30, la Targul de Carte Gaudeamus ( Romexpo, pavilionul central)- standul Editurii Corint.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite