Tensiuni la PSG: Messi, scos din minţi de antrenorul Pochettino! Gestul fotbalistului s-a viralizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Paris Saint-Germain, cu Messi, Neymar şi Mbappe în echipa de start, a câştigat, pe teren propriu, scor 2-1, derby-ul cu Lyon, într-un meci în care a marcat golul victorie la ultima fază.

Dumincă seara, în etapa a şasea a campionatului Franţei, oaspeţii au deschis scorul pe Parc des Princes prin golul marcat de Paqueta ’54. Gazdele au obţinut o victorie dramatică, au întors rezultatul prin reuşitele lui Neymar ’66 (penalti) şi Icardi ‘90+3, dar majoritatea reacţiilor de la finalul partidei au gravitat în jurul înlocuirii lui Lionel Messi din minutul 76. 

Atacantul argentianian, care a jucat pentru prima dată în faţa propriilor suporteri de la venirea la PSG, făcuse o primă repriză foarte bună, însă în partea secundă îşi pierduse din prospeţime şi a fost schimbat, cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii, când scorul era egal, 1-1. Mauricio Pochettino l-a introdus în locul lui Messi pe Hakimi, însă mutarea nu i-a picat deloc bine fotbalistului, care a refuzat să-i strângă mâna antrenorului. 

La interviurile de după meci, Pochettino a încercat să aplaneze conflictul. "Cred că se ştie că avem mulţi jucători extraordinari, un lot de 35 de oameni. Trebuie să facem alegeri, în special legat de lotul pentru meci şi de schimbări, având în minte ce e mai bine pentru echipă şi pentru fiecare jucător. Uneori deciziile sunt pozitive, alteori nu, dar de-asta sunt puşi antrenorii, să ia decizii. Le poate plăcea celorlalţi sau nu. Pe Messi doar l-am întrebat cum e, a zis că bine, nimic altceva", a declarat Mauricio Pochettino, conform RMC Sport, citat de gsp.ro.

CITEŞTE ŞI:

Parisul „fierbe“: Au apărut imaginile cu gestul lui Messi, la schimbare. Ce spun cifrele sale VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite