Tineretul, mândria ţării: Federaţia a achitat prima jucătorilor lui Rădoi pentru semifinala Euro 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Componenţii echipei care a încântat România prin rezultatele obţinute în luna iunie au luat o decizie admirabilă în privinţa banilor.

La două săptămâni după meciul cu Germania U-21, pierdut de naţionala de tineret a României în semifinalele Euro 2019, Federaţia Română de Fotbal i-a răsplătit pe tricolorii mici pentru parcursul lor excelent în San Marino şi Italia. 

FRF a acordat echipei un bonus în valoare totală de 200.000 de euro. Selecţionerul Mirel Rădoi şi elevii săi din lotul deplasat la Campionatul European s-au hotărât ca aceasta sumă să fie împărţită, în mod egal, între cei 23 de jucători. Astfel, fiecare fotbalist, indiferent de minutele jucate la Euro 2019, va încasa o primă de aproape 8.000 de euro, după cum a informat Digi Sport. 

Atunci când România U-21 s-a calificat pentru Euro 2019, de asemenea, FRF a premiat echipa cu 200.000 de euro. La vremea respectivă însă, Rădoi n-a luat niciun ban, iar suma a fost împărţită în funcţie de contribuţia fiecărui jucător la calificare. Drept urmare, portarul Ionuţ Radu şi fundaşul Alex Paşcanu, singurii care au fost integralişti în preliminarii, au încasat câte 12.500 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite