Titi Aur, diagnosticat cu COVID-19! Mesajul pilotului aflat pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
titi aur

Pilotul Titi Aur a fost confirmat cu noul coronavirus şi este internat la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.

Anunţul a fost făcut pe contul oficial de Facebook al expertului în conducere defensivă. ”Duminică 28 martie eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv.  Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc”, a scris Titi Aur pe Facebook.

Pilotul a descris şi situaţia din spitalul în care este internat şi i-a lăudat pe medicii şi asistentele care îl îngrijesc, numindu-i pe aceştia”Ingerii din Bârlad” 

”Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia, etc Dar inainte de a se instala panica, se implica ei,”INGERII DE LA BARLAD”

De ce le spun asa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc,dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică ficarui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine  aşa sau aşa, pentu aprox 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare.  Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPŢIONAL! (,,,)

Poate că exagerez puţin, dar aş putea spune că vii cu plăcere la spitalul covid din Bârlad. Dacă cuvântul plăcere este un pic forţat, din motiv covid, cu siguranţă cuvântul ÎNCREDERE este corect. Felicit intraga echipă de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi”,  a mai scris Titi Aur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite