Tomas Tuchel, reacţie surprinzătoare când a fost anunţat că a realizat o performanţă istorică cu Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas Tuchel

Antrenorui lui Chelsea, Thomas Tuchel, este omul momentului, germanul fiind primul tehnician din lume care ajunge de două ori consecutiv în finala Ligii Campionilor cu două echipe diferite.

După ce anul trecut a dus-o în premieră pe PSG în ultimul act al celei mai importante competiţii de club europene,  trofeu pierdut în faţa celor de la Bayern Munchen. în acest sezon, antrenorul de 47 de ani a reuşit acelaşi lucru  şi cu gruparea de Stamford Bridge. 

Chiar dacă performanţa germanului este unică în istoria fotbalului, acesta a avut un discurs modest în momentul în care a fost rugat să o comenteze. ”Poate că nu e cazul să spunem că fac ceva foarte bine, pentru că n-am ajuns în finale cu aceeaşi echipă. Depinde pe cine întrebi”. a declarat Tuchel

Thomas Tuchel a venit pe banca londonezilor la 26 ianuarie, în locul lui Franck Lampard, într-un moment greu pentru londonezi. Chelsea pierduse atunci 5 din ultimele 8 meciuri şi se afla pe locul 9 în Premier League. Cu el pe bancă, echipa a obţinut 16 victorii, 6 egaluri şi 2 înfrângeri în toate competiţiile, a urcat pe poziţia 4 în campionatul intern şi s-a calificat în finalele Cupei Angliei şi Ligii Campionilor. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite