Era considerat cel mai bun stranier român, acum nu-l mai vrea nimeni: impresarul lui Gabi Torje a admis că mijlocaşul are o mare problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torje a revenit la Udinese
Torje a revenit la Udinese

Atunci când a fost transferat de la Dinamo la Udinese, internaţionalul de 23 de ani părea că a făcut doar primul pas spre o carieră fabuloasă. De atunci însă, lucrurile n-au mers chiar bine pentru el.

După numai un sezon la Udinese în care echipa s-a clasat pe locul 3, Torje a fost împrumutat de italieni la Granada, în prima ligă spaniolă. Aici, fostul dinamovist s-a luptat pentru evitarea retrogradării, obiectiv îndeplinit, însă, în ciuda celor 34 de prezenţe şi 3 goluri bifate în Spania, Torje a încheiat sezonul fiind mai mult pe banca de rezerve.

Revenit în Italia, la Udinese, românul nu face parte din planurile de viitor ale antrenorului Francesco Guidolin, adică omul care nu l-a vrut după primul sezon petrecut în Italia. Astfel, fotbalistul de 23 de ani a ajuns într-o situaţie complicată: e la Udinese, dar nu e dorit, şi nici nu ştie unde va ajunge. 

Impresarul lui Torje, Cristi Opria, a vorbit despre ce va face internaţionalul român.

Ce a spus?

„Gabi se va prezenta la Udinese, duminică, şi se va pregăti cu restul jucătorilor care nu sunt în vizorul antrenorului Guidolin pentru următorul sezon. Şi eu, şi clubul îi căutăm echipă. Perioada de mercato e la început. Jucătorii care au rămas sub comanda lui Francesco Guidolin au început pregătirile de vreo săptămână. Trebuie să vedem ce cluburi vor să-l împrumute pentru încă un an. E posibil să fie o echipă din Serie A sau din Spania. Ştiu de interesul celor de la Villarreal şi Getafe, ei probabil negociază direct cu reprezentaţii clubului Udinese. Oricum, dacă până la încheierea perioadei de mercato nu se finalizează nimic, cel mai probabil Torje va fi din nou împrumutat la Granada“, a explicat Opria pentru ziarul „Ring“.

Torje se antrenează zilnic, are preparator fizic. Are un program pe care îl urmează de la 1 iulie, cel primit de la spanioli. Torje nu e omul care să fenteze pregătirea. Vrea ca atunci când se prezintă la club să fie sută la sută pregătit. Cristi Opria impresar Torje  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite