Toşca, de mare ajutor pentru Real Madrid: eroarea fundaşului român a trimis trupa lui Zidane pe locul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a ajuns în Spania, fundaşul de 24 de ani a devenit o piese de bază la Betis Sevilla, făcând meciuri chiar bune. Duminică seară însă, el a devenit „victima“ unui fotbalist care nu te iartă din fazele fixe.

După o etapă în care principalele urmăritoare, Barcelona şi Sevilla, s-au împiedicat, catalanii fiind învinşi, iar andaluzii făcând doar o remiză, Real Madrid avea nevoie de o victorie pentru a rămâne principala favorită la câştigarea campionatului.

Chiar dacă au jucat acasă, pe „Santiago Bernabeu“, elevii lui Zinedine Zidane s-au descurcat foarte greu. Betis chiar a deschis scorul, după un autogol al portarului Navas (25). Totuşi, la pauză, a fost egal, 1-1, după ce Cristiano Ronaldo a punctat şi el (41).

La reluare, Real s-a chinuit, însă a primit o gură de oxigen, atunci când oaspeţii au rămas în zece oameni, fundaşul dreapta, Piccini, fiind eliminat pentru două galbene (30, 78). Superioritatea numerică a Realului s-a simţit aproape imediat. După un corner, Toşca a sărit pe sub minge, iar Sergio Ramos a adus victoria madrilenilor cu o lovitură de cap (81). Chiar şi aşa, Toşca a bifat toate minutele.

După 27 de etape, Real Madrid e lider cu 62 de puncte, având şi un meci mai puţin. Barcelona (60 de puncte) şi Sevilla (57 de puncte) completează podiumul.

VEZI GOLUL LUI SERGIO RAMOS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite