Tottenham i-a fixat preţul de transfer lui Vlad Chiricheş, urmărit de Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş, fotbalist care evoluează la Tottenham Hotspur din vara anului 2013, se află în atenţia a două echipe din Bundesliga, iar conducerea echipei engleze i-a fixat deja preţul în schimbul căruia e dispusă să-l cedeze pe fundaşul român.

Ambele echipe din campionatul german au nevoie de întăriri în defensivă şi văd în Vlad Chiricheş o opţiune viabilă. Emir Spahić pleacă de la Bayer Leverkusen, în timp ce Borussia Dortmund nu mai poate conta pe Mats Hummels din pauza competiţională, fundaş care e dorit de Manchester United şi FC Barcelona. În acest context, talksport.com notează că Tottenham Hotspur e gata să renunţe la român, în schimbul a 8,5 milioane de euro, cu un milion şi jumătate mai puţin decât a încasat Steaua de pe urma transferului.

După aproape două luni de absenţă, pricinuite de probleme la spate, Chiricheş a revenit la antrenament marţi şi ar putea juca vineri, cu formaţia de rezerve, contra lui Arsenal Londra. În timpul în care a stat pe bară, fundaşul a ratat 12 partide la echipa sa de club.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Presa engleză îl evaluează pe Vlad Chiricheş, după şapte luni de la transferul Steaua - Tottenham

Cristi Chivu ar putea deveni coleg cu Vlad Chiricheş, la Tottenham

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite