Tragedie în familia Ţucudean: mama fostului fotbalist a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lumanare deces

Corina Tucudean, mama fotbalistului George Ţucudean, retras din activitatea sportivă, la vârsta de 29 de ani, din cauza unor probleme cu inima, s-a stins din viaţă sâmbătă.

Publicaţia locală din Arad, locul de naştere al atacantului, Sportarada anunţat vestea cea tristă şi a precizat că femeia suferea de o boală incurabilă. 

CFR Cluj, ultimul club la care a evoluat George Ţucudean, a transmis un mesaj de condoleanţe pentru familia fostului său jucător. ”Fii puternic, George Ţucudean!! Suntem cu gândul la fostul atacant al echipei noastre, George Ţucudean, după plecarea timpurie la cele veşnice a mamei sale. George, la fel cum ne bucuram odinioară împreună de golurile tale memorabile, suntem şi acum cu toţii alături de tine în aceste momente grele! Suflarea CFR-istă transmite sincere condoleanţe întregii familii!”, a scris gruparea ardeleană pe Facebook.

Şi clubul la care fotbalistul şi-a început cariera, UTA Arad, a postat un mesaj de susţinere. "Suntem alaturi de famillile Cosma si Tucudean, in aceste clipe triste cand isi iau ramas-bun de la Corina Tucudean. Odihneasca-se in pace", a transmis gruparea, pe aceeaşi reţea de socializare.

George Tucudean s-a retras din fotbal la doar 29 de ani, în vara anului trecut, după ce a avut probleme cu inima. Atacantul a câştigat cinci titluri în Liga 1, câte unul cu FCSB şi Viitorul, celelalte trei cu CFR Cluj, şi a jucat 10 meciuri pentru echipa naţională, pentru care a înscris 3 goluri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite