Tragedie fotbalistică pentru Târgu-Jiu: Pandurii a căzut în „B“ după un scenariu halucinant. Demenţă la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oraş care urmează să aibă un stadion ultramodern nu o să mai aibă echipă de fotbal în Liga I. Mai trist e că, probabil, pentru gorjeni urmează chiar falimentul şi desfiinţarea.

Ultima etapă din play-ut a stabilit numele echipei care va merge în eşalonul secund, alături de ASA Târgu Mureş. Vorbim despre Pandurii care era salvată de la retrogradarea directă în minutul 90+1 al meciului din deplasare cu FC Botoşani. Moldovenii au deschis scorul în minutul 88, însă cei de la Pandurii au egalat şi părea că vor merge la barajul pentru menţinerea în Liga I.

Fülöp a înscris însă în minutul 90+4 pentru FC Botoşani, la ultimul meci al lui Leo Grozavu pe bancă, şi a trimis Pandurii Târgu-Jiu în „B“.

Până la reuşita de 2-1 în Botoşani - Pandurii, ACS Poli Timişoara era echipa condamnată la retrogradare directă. Bănăţenii au făcut doar egal cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, şi cum meciul lor s-a terminat cu câteva minute mai devreme decât cel de la Botoşani, elevii lui Ionuţ Popa s-au prăbuşit pe gazon, crezând că ACS Poli a retrogradat.

Apoi însă, vestea victoriei Botoşaniului a sosit prin telefon, iar bănăţenii au explodat de bucurie, declanşând sărbătoarea pe gazonul de la Mediaş. ACS Poli Timişoara va juca un baraj cu ocupanta locului 3 din „B“, UTA, iar formaţia care se va impune după o „dublă“ manşă va juca în primul eşalon în stagiunea următoare.

Concordia Chiajna a obţinut o victorie liniştită la Voluntari, scor 1-0, şi s-a salvat de la retrogradare.

Play-out, ultima etapă

FC Voluntari - Chiajna 0-1

Grădinaru 6

FC Botoşani - Pandurii 2-1

Golofca 88, Fülöp 90+4 / F. Ilie 90+1

Gaz Metan - ACS Poli 2-2

Eric 13, 24 / Popovici 38, Mailat 81

Luni

ASA Târgu Mureş - CSMS Iaşi ora 15.00 (Digi Sport, Dolce Sport, Look TV)

Clasament

1. CSMS Iaşi 42p

2. Gaz Metan 39p

3. FC Voluntari 37p

4. FC Botoşani 33p

5. Concordia Chiajna 29p

6. ACS Poli 27p

7. Pandurii 27p

8. ASA Târgu Mureş 13p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite