Tragedie uriaşă: Cine e pilotul care a murit, sâmbătă, după ce maşina sa a căzut în apele Oituzului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cernea. FOTO: Facebook / Campionatul National de Off-Road
Adrian Cernea. FOTO: Facebook / Campionatul National de Off-Road

Lumea automobilismului din România a fost zguduită de un accident groaznic, în timpul unei etape naţionale de off road, care a avut loc la Slănic Moldova.

Echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră, fără probleme, moment în care au fost surprinşi de o viitură. 

Potrivit paginii de Facebook a Campionatului Naţional de Off-Road, maşina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape. 

Concursul a fost întrerupt imediat şi, în încercarea de salvare a lui Cernea, s-a intervenit atât cu echipaje de off-road, care erau prezente la faţa locului, cât şi cu echipaje ISU. Din păcate, trupul pilotului a fost găsit fără suflare, câteva sute de metri mai jos.

Încă din momentul în care a primit primele informaţii privind dispariţia lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgenţă şi a deschis o anchetă  pentru a vedea în ce circumstanţe s-a produs tragedia. În acest moment, preşedintele FRAS, Norris Măgeanu, e în drum spre Slănic Moldova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite